Φωτια Τωρα Κορινθοσ : Fwtia Sthn Korin8ia Dyskolh H Nyxta Diaspartes Esties Kai Anazwpyrwseis Cnn Gr - Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Ypo Elegxo H Fwtia Sta Is8mia Korin8ias Apeilh8hkan Spitia Ekkenw8hke Ellada Eidhseis
Ypo Elegxo H Fwtia Sta Is8mia Korin8ias Apeilh8hkan Spitia Ekkenw8hke Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 .

Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, . Fwtia Twra Se 3era Xorta Sthn Korin8o Vid Eretikos Gr
Fwtia Twra Se 3era Xorta Sthn Korin8o Vid Eretikos Gr from eretikos.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, . Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.

Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας .

Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Fwta Twra Sthn Korin8o Mainetai H Pyrkagia Sto Kalentzi Enisxy8hkan Oi Pyrobestikes Dynameis
Fwta Twra Sthn Korin8o Mainetai H Pyrkagia Sto Kalentzi Enisxy8hkan Oi Pyrobestikes Dynameis from cdn1.img.sputniknews.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας .

Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, . Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 . Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι . Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου.

Φωτια Τωρα Κορινθοσ : Fwtia Sthn Korin8ia Dyskolh H Nyxta Diaspartes Esties Kai Anazwpyrwseis Cnn Gr - Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, φανάρια, της αρχαίας κορίνθου.. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, . Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας. Η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική  φωτια τωρα. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε έκταση με ελιές και ξερά χόρτα, και το θετικό είναι πως μέχρι τώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.